60 μάρκες από Ελλάδα και εξωτερικό

όλα τα προϊόντα σε άμεση διαθεσιμότητα

Δωρεάν αποστολή σε παραγγελίες άνω των 29€

1,95€ σε παραγγελίες μέχρι 29€

Ποιοι είμαστε

Το ηλεκτρονικό κατάστημα argianas.com.gr είναι μέλος του ομίλου Ιωάννης Αργιανάς & Σία Ο.Ε.

Ο όμιλος Ιωάννης Αργιανάς & Σία Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο των εσωρούχων, ρούχων, καλσόν και καλτσών από το 1971. Είναι μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις χονδρικής-λιανικής πώλησης στον κλάδο της πανελλαδικά, έχοντας δημιουργήσει όνομα συνώνυμο με την εξαιρετική ποιότητα, την άρτια εξυπηρέτηση και τις προσιτές τιμές.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας. Σε ένα κτήριο εμβαδού 800 τ.μ., υπερσύγχρονων τεχνικών και περιβαλλοντικών προδιαγραφών, στεγάζονται το πρότυπο κατάστημα λιανικής καθώς και το κέντρο χονδρικής.

Σκοπός της εταιρίας είναι να ανταποκρίνεται και να ξεπερνά τις προσδοκίες των πελατών της προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα με άριστη εφαρμογή, σε μεγάλη ποικιλία και ελκυστικές τιμές, ανταποκρινόμενη στις τάσεις της εποχής. Δεδομένου ότι πραγματοποιεί μεγάλο ετήσιο όγκο αγορών, προβαίνει σε διαρκή ανανέωση των συλλογών της και επιτυγχάνει να εξασφαλίζει καλύτερες τιμές πανελλαδικά, πάντα προς το συμφέρον των πελατών της.

Η Ιωάννης Αργιανάς & Σία Ο.Ε. διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου όπως: HeliosPalcoMinervaAppleTriumphSloggiIderGolden LadyPournara κ.ά. Παράλληλα αναπτύσσει εισαγωγική δραστηριότητα εδραιώνοντας ακόμη περισσότερο τη θέση της στην ελληνική αγορά.

Αξιοποιώντας την εμπειρία σαράντα και πλέον χρόνων, η Ιωάννης Αργιανάς & Σία Ο.Ε. έχει το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον: μεταβαίνει στη σύγχρονη διαδικτυακή εποχή και τα προϊόντα της είναι πλέον διαθέσιμα και ηλεκτρονικά.

Back to Top